Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

Projecten Canalit

Canalit levert een ruim assortiment kabelkanalen voor vele toepassingen, maar soms kan een installateur speciale wensen hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 

- Speciaal voor een aan te leggen glasvezelnetwerk in Dordrecht waren kabelkanalen met extra stevige dekselsluiting nodig. Hiervoor hebben we gebruikt gemaakt van ons ontwerp voor bedradingkokers en door de het stansen van de wanden te laten vervallen, een gesloten kabelkanaal gerealiseerd met een extra sterke sluiting op de deksels.
- Ook lengtes op maat zijn mogelijk. Speciaal voor de vervaardiging van leidingkokers, die nodig zijn voor het plaatsen van bekabeling in carosserieopbouw voor brandweerwagens, worden lengtes van 6 meter geleverd. Deze worden direct vanuit de productiemachines op maat gemaakt en op voorraad gelegd voor snelle levering naar de klant.
- Een machinebouwer gebruikte lengtes van 60, 80 en 100 cm van onze Canalit zelfklevende leidingkoker. In plaats van veel knip en zaagwerk met bijbehorend snijafval, hebben wij voor hen op maat geproduceerd waardoor de productie sneller verloopt en minder restafval wordt gecreëerd.

Heeft u ook een project met speciale wensen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie en een vrijblijvende offerte aan uw groothandel.