Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

Wie zijn wij

Mensen zoals u: we maken er werk van om in teamverband dagelijks een bijdrage te leveren aan de continuïteit van de onderneming. In een platte organisatie zijn we dagelijks in de weer om onze vooraanstaande plaats in de markt te behouden en uit te bouwen.

Hoe doen we het?
Op een aantal verschillende productieplaatsen in binnen- en buitenland worden de producten op eigen matrijzen in grote series gefabriceerd. Moderne volautomatische extruders en spuitgietmachines produceren onder toezicht van gemotiveerde medewerkers, vele miljoenen producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Na verpakking worden de goederen per volle vrachtwagen op pallets aangeleverd in een van onze magazijnen.

 

  Medewerkers van onze afdeling logistiek verzorgen hier de dagelijkse binnenkomende goederenstroom vanuit de verschillende productieplaatsen en de uitgaande leveringen naar de groothandels. Alle verpakkingen zijn voorzien van EAN-streepjescode om foutloze herkenning mogelijk te maken gedurende het hele proces.
De afdeling orderverwerking bereidt de uitgaande orders voor. Spoedbestelling die voor 14.00 uur binnenkomen, worden op de volgende werkdag bij de groothandel aangeleverd.

Op de commerciële afdeling hebben de buitendienstassistentes het dagelijks telefonisch contact met de gebruikers van onze producten. Zij organiseren de agenda van de buitendienstmedewerkers, plannen hun bezoeken bij de installateurs en zorgen er voor dat monsterkoffers met nieuwe producten tijdig klaar staan.

Waarom doen we het?
We doen het omdat we er plezier in hebben. Omdat we ervaren dat het werkt. In teamverband met de collega’s samen elke dag er een sport van maken om ideeën van installateurs om te kunnen zetten tot gebruiksvriendelijke, tijdbesparende producten. Die we daarna als nieuw product kunnen introduceren en die kunnen uitgroeien tot succesvolle producten van de merken CANALIT en MEPAC.

Met installateurs, door installateurs, voor installateurs.