Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

Innovatie Centrum

Innovatie staat centraal in de visie van Maskate. Bestaande producten verder doorontwikkelen op basis van gebruikerservaringen of nieuwe producten ontwikkelen, waarbij als uitgangpunten gekeken wordt naar besparing van arbeidstijd, gebruiksgemak, milieu en duurzaamheid.

Nog slimmer samenwerken met producten op maat

Het Maskate Innovatiecentrum ontwikkelt niet alleen voor de eigen merken van Maskate, maar ook op maat voor de gebruiker. Indien een gebruiker, zowel in de installatiewereld als daarbuiten, een productoplossing zoekt kan het Innovatiecentrum haar diensten aanbieden. Dit kan zowel in kunststof als in metaal zijn. Het begint allemaal met de klantvraag. Soms bewust, soms onbewust. De start voor het proces kan dus heel verschillend zijn. Het komt voor dat ons een specifieke vraag gesteld wordt, waarbij de oplossing voor een bepaald montageprobleem wordt gezocht, maar er nog geen echt productidee aanwezig is. Dit betekent dat we echt veel werk moeten stoppen in het creëren van ideeën. Het kan ook zijn dat er al een globaal productidee aanwezig is, maar dit nog moet worden uitgewerkt tot een maakbaar eindproduct. Als derde mogelijkheid kan het zijn dat door onze buitendienst bij contact met onze klanten geconstateerd wordt dat bestaande producten niet optimaal zijn of ze er praktische problemen mee ondervinden. Dit wordt dan voorgelegd aan het innovatiecentrum, waar men, met veel creativiteit, nieuwe mogelijkheden of productaanpassingen onderzoekt.

Producten uit ons innovatiecentrum bereikten de nominatie voor de ETOP award in 2009 en de 9e plaats in de Nederlandse Innovatie top 100 ! En nog belangrijker, onze klanten waarderen al jarenlang onze producten door ze iedere keer weer te gebruiken op de werkvloer.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem dan contact op met ons Innovatiecentrum via 088-0023300.