Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

Parkeergarage in Deurne

Onlangs zijn er, in een project van een parkeergarage in Deurne, maar liefst 2500 schietbare klembeugels in het beton geschotenMiddels de Mepac KBS kon de installateur de elektrabuizen voor de nieuwe ledverlichting nog sneller monteren en de overlast in de bestaande parkeergarage als voor de omliggende winkels, die gedurende het project geopend waren, fors reduceren.
 

De nieuwe Mepac klembeugel is ontwikkeld in samenwerking met diverse installateurs conform de laatste innovatieve technieken van nu, waarmee de klembeugel razendsnel en stofvrij geïnstalleerd kan worden. Dit helpt u om te voldoen aan de nieuwe normen rondom stofvrij werken. Op overschrijding van de norm staan hoge boetes. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Toch constateert TNO dat de toegestane grenswaarde van 0,075 mg/m3 per dag in de bouw in 60% van de gevallen wordt overschreden. Sinds 1 januari 2014 controleert de Inspectie SZW daarom strenger op stofvrij werken.

De KBS is zo vormgegeven dat hij op de nozzel past van de meest gebruikte merken schiethamers van DeWALT, Aerfast, Hilti, Spit/Paslode. Hiermee schiet u eenvoudig en snel de klembeugel vast in de muur of in het plafond op verschillende ondergronden zoals beton, (hard)hout of staal.