Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

30 jaar Canalit

In 2017 bestaat Canalit 30 jaar. Om deze mijlpaal samen met de installateur te vieren hebben wij ons assortiment M5 kabelkanalen vernieuwd en geoptimaliseerd.  
 Nieuw toegevoegde producten
Halogeenvrij
Het M5 programma wordt uitgebreid met een assortiment halogeenvrije kabelkanalen. In de markt wordt steeds meer nadruk gelegd op halogeenvrij en Canalit heeft daarom enkele maten kanalen uit halogeenvrije grondstof vervaardigd samen met de bijbehorende hulpstukken.
 
Kabelkanaal met installatiemogelijkheden
Verder zijn de grotere maten M5 kabelkanalen (130x60mm en 190x 60mm) vervangen door nieuwe kabelkanalen met installatiemogelijkheden (KKI). Dit assortiment bevat de volgende innovaties:
 
  • Dubbele wand met holle kamer voor lichtgewicht en kaarsrechte installaties.
  • Door extra stevigheid eenvoudig te installeren door één monteur.
  • Voorzien van beschermende plakfolie op deksel en zijkanten
  • Per stuk verpakt.
  • Een assortiment innovatieve, flexibele hulpstukken.
 
Update bestaande M5 kanalen
Ook de bestaande M5 kanalen krijgen een update. De nieuwe vorm van de kabelkanalen zorgt ervoor dat ze koppelbaar zijn door middel van bijgeleverde draadhouders. Dit zorgt voor kaarsrechte aansluitingen over langere afstanden.

De nieuwe kanalen gaan gepaard met een nieuw assortiment innovatieve hulpstukken zoals flexibele hoekstukken. De artikelnummers van alle vernieuwde producten blijven hetzelfde. De "oude" hulpstukken blijven perfect koppelbaar aan de nieuwe kanalen.
Heeft u vragen over het vernieuwde Canalit assortiment? Wij staan klaar om u te helpen via info@klemko.nl of 088-0023300.