Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

Systeem25 overtuigt ook Solar en Conelgro

We vertellen graag over ons Canalit Systeem25, vanwege de innovatieve voordelen die het plattebuissysteem biedt. Gelukkig zien we dat ons enthousiasme gedeeld wordt door degenen waarvoor we Systeem25 maken: de installateur. De uitscheurbare bodem zorgt er bijvoorbeeld voor dat u de koker kunt gebruiken voor zowel kabel als draad en dus nooit meer de bodem eruit hoeft te snijden. Daarnaast zorgt het folie op de deksel ervoor dat er geen zwarte vingers achterblijven bij het monteren. Dat scheelt heel wat poetswerk!

Door de grote vraag zorgen steeds meer groothandels ervoor dat Systeem25 alsmaar beter te verkrijgen is. Ook groothandels Conelgro en Solar sluiten zich aan bij die groep. Zij hebben Systeem25 volledig opgenomen in hun assortiment en zorgen er dus voor dat nog meer installateurs gebruik kunnen maken van de voordelen van de koker.

Intussen kan bijna iedere groothandel uit voorraad leveren. Heeft u behoefte aan meer informatie over Systeem25? Of gebruikt u het al en wilt u uw ervaringen delen? Wij horen graag van u.