Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

Nieuw: Canalit Stretch & Fix tape en Duct tape

Beschadigde draden? Een lekke pijp? Als u een reparatie uitvoert wilt u een snelle, flexibele en bij voorkeur een permanente oplossing leveren. Voor deze improvisatie-professionals heeft Canalit nu twee soorten tape in het assortiment opgenomen.

Allereerst is er de Stretch & Fix tape. Deze tape smelt na aanraking met zichzelf samen (vulkanisering). Het resultaat is een sterke luchtdichte, waterdichte en isolerende laag tot 8 kV. De tape is simpel in gebruik en is zelfs te gebruiken onder water. U wikkelt de tape gewoonweg om kapotte of open verbindingen, waarna het met zichzelf samensmelt. Hier komt geen warmte bij vrij en de tape is zonder lijmresten te verwijderen.

Verder hebben we Canalit Duct tape aan het assortiment toegevoegd. Deze supersterke tape is een allround probleemoplosser. De tape heeft een hoge trekkracht door de polyester vezels en krachtige lijmlaag, maar is toch eenvoudig met de hand op lengte af te scheuren.

De tapes zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw groothandel. Houd onze site in de gaten voor meer informatie en technische specificaties.