Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

De tijd nemen voor tijdbesparing

In deze nieuwe rubriek belichten we elke nieuwsbrief een handige, tijdbesparende toepassing van één van onze producten. Dat kan een bestaande toepassing zijn, maar het is ook mogelijk dat iemand een nieuw gebruik voor één van onze producten heeft bedacht. Deze week de kanaalslagplug: uw kanalen handig en snel bevestigd in een mum van tijd!

Bij het bevestigen van kabelkanalen komen vaak veel handelingen kijken: kanaal op de muur, uitmeten, kanaal van de muur, een gat boren, plug erin, kanaal op de muur en vastschroeven. Vaak zijn er dan ook nog ringetjes vereist om te voorkomen dat de schroefkoppen door het gat in het kanaal vallen.

Volgens ons kan er flink op dit proces bespaard worden. Om u daarbij te helpen hebben wij de Mepac kanaalslagplug ontwikkeld. Deze plug wordt geleverd met de schroef er al in, waardoor u het kanaal op de muur kunt houden, een gat kunt boren en gelijk de plug erin kunt doen. De plug heeft van zichzelf een brede kop, waardoor u geen ringen meer onder de schroefkop hoeft te gebruiken. En de plug doet zijn naam eer aan: u hoeft deze niet vast te schroeven, maar kunt hem met een paar tikken in de plug vastslaan. De kanaalslagplug is te bestellen in dozen van 100 stuks bij uw ET groothandel. Een compleet overzicht van onze pluggen vindt u hier.

Gebruikt u één van onze producten op een tijdbesparende manier die u wilt delen met ons en andere collega’s? Stuur ons een email, dan verschijnt de tip wellicht in onze volgende nieuwsbrief of op de site. Met onze gezamenlijke ervaring, helpen we elkaar aan tijdbesparing!