Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

Verrassend slim

  Iedere dag weer bezoekt onze buitendienst installateurs om kennis over te dragen over de nieuwste ontwikkelingen. Accountmanager Joep van Dijk was onlangs in gesprek met Jos van Zutphen, projectleider bij HVL Den Bosch. Hier presenteerde hij de voordelen van Canalit Systeem25 als bijdrage in hun renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

Niet alleen de slimme dubbele bodem, maar vooral de doeltreffende oplossing tegen vieze vingers of beschadigingen middels de beschermfolie spreken mij aan, aldus Jos van Zutphen. Het ligt soms voor de hand, maar alleen de fabrikanten die dicht op de praktijk zitten weten na te gaan waar het schort en hierop in te spelen. Dat maakt een bezoek ook iedere keer weer waardevol voor beide partijen. Elkaar de kennis geven om verder te ontwikkelen.

HVL is een techniekbedrijf, dat als systeemintegrator alle technische installaties voor gebouwen en productielocaties voor zijn rekening neemt. Zij bieden hun opdrachtgevers totaaloplossingen, van ontwerp tot en met realisatie en service & onderhoud.
Met een team van ongeveer 650 professionals, gespecialiseerd in alle relevante disciplines, bedienen zij opdrachtgevers met uiteenlopende projecten in utiliteit en industrie. De volgende uitgangspunten die de HVL-cultuur karakteriseren, staan daarbij centraal: Vergaande betrokkenheid en hechte samenwerking met opdrachtgever en andere bouwpartijen, een hoog kwaliteitsbesef en aantoonbare toegevoegde waarde, denken in termen van total cost of ownership, handelen op maatschappelijk verantwoorde wijze en altijd voorop lopend door mentaliteit.’