Maskate
T: 088 – 0023300 | info@maskate.nl
 
Maskate

Indokaconcept succesvol

Het indokaconcept is bezig aan een flinke opmars in de projectwereld. Vele installateurs ervaren de grote voordelen en besparingen van het systeem. In een tijd waarin marges en kosten onder druk staan is dit heel welkom. Er ontstaan ook spontaan nieuwe accessoires.

  Er worden intussen iedere maand nieuwe projecten opgestart waarbij het Indokaconcept wordt toegepast. Ziekenhuizen, hotels, scholen en verzorgingstehuizen vormen het gros van deze projecten die momenteel uitgevoerd worden. Juist hier omvat het veel kleine ruimten met tussenwanden in metalstud met gips.
In deze projecten wordt door Maskate, in samenwerking met fabrikanten van inbouwdozen, schakelmateriaal en stekkerverbindingen en natuurlijk de groothandel, het project grondig voorbereid. Hierdoor worden faalkosten voorkomen en er wordt een betere planning gerealiseerd. Hiervoor is het natuurlijk van het grootste belang dat tijdig de voorbereiding gestart wordt.
Tijdens de huidige projecten zijn ook extra accessoires gebruikt, zoals een verhogingsrail als het gaat om 100 mm profielen in de wand in plaats van de meest voorkomende maat van 75 mm.
Ook de samenwerking met de wandenbouwer is van belang. Zijn planning wordt ook anders en het is natuurlijk handig om dit van te voren goed door te spreken.

De successen liegen er niet om. Wilt u ook weten wat dit voor uw calculatie kan betekenen neem dan contact op met onze accountmanagers. Zij kunnen u haarfijn uitleg geven over het Mepac Indokaconcept en de mogelijkheden laten zien middels een demowand en presentatie.

Klik hier om direct door te gaan naar de produktpagina.